caketownnl@gmail.com

Review: red velvet mini’s van Bake it!

Review: red velvet mini’s van Bake it!

Een tijdje geleden kwam ik voorbij de bak boxen van Bake it! Dit zijn super leuke kant-en-klare bak boxen en ik ging aan de slag met red velvet mini’s.

Bake It! is opgericht door 2 ondernemende meiden. Bake it! verkoopt verschillende soorten bak boxen, van taarten tot cupcakes je kunt het zo gek niet bedenken. Het leukste (en makkelijkste) van deze bak boxen is dat alle ingrediënten die je nodig hebt erin zitten en al afgewogen zijn! Dus geen gepruts meer met een weegschaal en alles afmeten, nee gewoon hup in de mixer. Echt ideaal en dus het proberen waard vond ik!

Na 1 werkdag is het pakketje binnen!

Ik heb de bake box op vrijdag besteld en zaterdag had ik het in huis, een goed begin dus zo’n snelle levering! Eenmaal het pakketje uit de handen van de pakketbezorger te hebben gegrist, wil je het zo snel mogelijk open maken.

En dat is een feestje! Het is eigenlijk een beetje dezelfde spanning als je je kerstpakket uit pakt. (Alleen dan wel 10x beter en zonder producten die je toch nooit in je leven zult gebruiken.) Alle ingrediënten zijn apart en netjes verpakt. Er zit een leuk handgeschreven kaartje bij om je te bedanken voor de aankoop en dat maakt het net nou wat persoonlijker! Het is net alsof je een beetje samen met iemand bakt. Al deze toffe spullen komen samen met een strakke en overzichtelijke bak-instructie. Veel makkelijkere wordt het niet ;-).

Er is niet alleen aan het gemak gedacht, maar ook de afwerking van cakejes! Naast dat er een handige spuitzak in zat, kwam er ook een zakje met fancy sprinkles mee in de bak box. Zoals je kunt zien op de foto bovenaan geeft dat net de finishing touch!

Ik heb met veel plezier de bake box besteld en uitgeprobeerd en kan het iedereen aanraden! Alles wat je nodig hebt snel thuisbezorgd en duidelijke instructies voor een prachtige bak creatie die niet kan mislukken. Heb ik je enthousiast gemaakt? Kijk dan snel op de site van Bake it!

DutchEnglish