caketownnl@gmail.com

Over mij

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op CakeTown.nl!
Mijn naam is Naomi, ik ben geboren in de Zaanstreek, en koken & bakken is wat ik het liefst de hele dag doe en vooral andere personen kleine geluksmomentjes bezorgen met zelfgemaakte taarten of gebak.

Waar dit gevoel vandaan komt?

Bakken heeft iets magisch! Ik kan nog steeds net zo verliefd kijken naar het opkloppen van eiwitten en de perfecte meringue maken, of een taart naar haar ultieme metamorfose zien bakken, als toen ik dit als kind voor de eerste keer zelf maakte. Dat moment dat iemand een hapje van je taart neemt en een splitsecond even stil staat bij wat ze proeven en daarna gaan glunderen, blijer kun je mij niet maken.

Of het bakken in mijn bloed zit?

Zie je dit prachtige pand? Daarin zat vroeger de bakkerij van mijn overgrootvader in Sloten, Friesland. Met veel passie en liefde bakten hij samen met zijn bakkers de lekkerste broden en taarten. Een lieve man was het zeker. Niemand ging met lege handen naar huis en ook armere buurtgenoten die het eigenlijk niet konden betalen, stopte hij vaak een extra brood toe. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om iemand ‘nee’, te moeten verkopen als diegene het niet kon betalen. Niet het meest optimale verdienmodel dus!

Uiteindelijk heeft hij zijn prachtige bakkerij moeten verkopen. Maar zijn passie en liefde voor bakken en andere mensen hiermee blij maken, is zeker iets wat hij mij heeft meegegeven.

Met liefde gemaakt gebak

Mijn taarten zijn te proeven bij IJs Fantasy in Uitgeest, een leuke ijssalon waar je ook terecht kant voor lunch en een kopje koffie met een lekker stukje taart! Wil je een hele taart bestellen? Ik bak hem graag met veel liefde voor je!

Volg CakeTown op Instagram & Facebook, om nieuwe smaken, gebeurtenissen en acties in de gaten te houden!

DutchEnglish