caketownnl@gmail.com

5x De lekkerste cheesecake recepten

5x De lekkerste cheesecake recepten

Vind hier de top 5 meest populaire cheesecake recepten op CakeTown.nl! Met o.a. heerlijke frisse sinaasappel smaak of salted caramel!

Een heerlijke cheesecake kan je dag zoveel beter maken. Wij kunnen deze dagen allemaal wel een oppepper gebruiken. Daarom geef ik je een top 5 van de meeste populaire cheesecake recepten op CakeTown.nl. Je kunt zoveel variëren bij het maken van een cheesecake met de smaak. Er zit vast wel een cheesecake recept tussen, waarvan het water je al in de mond loopt. Nou moet ik heel eerlijk zijn dat bijna geen een smaakcombinatie voor een cheesecake mij te gek lijkt. En er zijn er nog zoveel cheesecake recepten die ik wil proberen te maken!

Top 5. Populairste cheesecake recepten

5. Witte chocolade cheesecake met passievrucht

We beginnen in de tropische sferen en namelijk met een super lekkere WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE mét PASSIEVRUCHT. Want man wat is dit een geslaagde combi! Doe even je ogen dicht, neem een hapje en waan je even in een heerlijk warm, tropisch oord. De toplaag van passievrucht ruikt héérlijk en is ook nog een mooie eye-catcher.

Passievrucht cheesecake

4. Karamel zeezout cheesecake

Op nummer 4 staat een lekker cheesecake recept die vooral in de herfst en winter, fanatiek wordt gebakken: SALTED CARAMEL CHEESECAKE (KARAMEL ZEEZOUT). Karamel zeezout is een echt een briljante combinatie voor zoveel lekkere baksel, maar in deze cheesecake komt hij zeker tot zijn recht! Het leuke aan dit recept is dat je zelf de gezouten karamel maakt en je zult ontdekken dat dit eigenlijk helemaal niet moeilijk is om te doen. Vaak hou je altijd nog iets extra’s over en kun je dit gebruiken om bijv. over een bolletje vanille-ijs te gieten. Heb ik al gezegd dat ik een echte zoetekauw ben?

salted caramel cheesecake

3. Sinaasappel cheesecake

Met dit cheesecake recept haal je zeker de zon in huis! Deze SINAASAPPEL CHEESECAKE laat je gegarandeerd weer stralen. Ik heb deze onlangs voor het eerst gemaakt en was erg benieuwd naar het resultaat, omdat je deze smaak niet zo vaak voorbij ziet komen. Met sinaasappel ben ik soms een beetje huiverig dat de verkeerde verhouding sap en/of rasp ervoor kan zorgen dat de sinaasappel laag, juist chemisch kan smaken. Nou dat is hier totaal niet het geval, dit recept zorg voor een heerlijke frisse en originele sinaasappel smaak!

Sinaasappel cheesecake

2. Witte chocolade cheesecake

Op nummer 2. staat een van de lekkerste cheesecake recepten waarmee je mij zeker op elk moment van de dag blij maakt: WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE. Voor mij is dit echt een stukje hemel. Ik herinner mij nog goed, toen ik een stuk jonger was, dat ik nog nooit een cheesecake had gegeten en ik deze variant voor het eerst proefde op een kerstmarkt in Dordrecht. Ik wist niet wat ik proefde! Het heeft mij een paar proeftesten in de keuken gekost, maar met dit recept bak je een hele lekkere witte chocolade cheesecake, die echt geliefd bij iedereen zal zijn!

Witte chocolade cheesecake

1. Citroen cheesecake

We sluiten deze top 5. met lekkerste cheesecake recepten af met DÉ favoriet op CakeTown.nl: CITROEN CHEESECAKE. Deze klassieker is heerlijk fris en eigenlijk een van de beste cheesecake combinaties. De zelfgemaakte lemon curd, maakt deze cheesecake helemaal af en perfect! En ook niet geheel onbelangrijk: omdat hij zo lekker fris is, is een extra groot punt een genot om van te genieten!

Citroen cheesecake

Heb jij na dit artikel te hebben gelezen ook zo trek in cheesecake en kun je niet wachten om zelf een recept uit te proberen? Ik vind het leuk als je hieronder laat weten, welk recept jouw favoriet is of tag @caketown.nl als je je creatie deelt op insta!

Recepten makkelijk bewaren? Pin ze hier op Pinterest.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DutchEnglish